Sommartider hej hej!!

Jaha, då var klockan omställd och sommartiden har tagit över... ja iallafall klockan men inget annat. Idag har det minsann både snöat och småregnat så jag skulle nog säga att vi fortfarande har vintertid. Kan man ställa tillbaka klockan tills det blir vår och på det sättet få en timmes mer sömn? *skrattar*

Sömn är något jag just nu inte kan få för mycket av. Det känns som om jag skulle kunna sova i en hel vecka om jag bara fick chansen. Jag är totalt utpumpad både fysiskt och psykiskt och känner mig hängig, trist och tråkig. Ångesten hänger över mig dagligen och det är superjobbigt!
Livet måste väl bestå av mer än jobb, ta hand om lillkillen och ta hand om hemmet. Var har JAG tagit vägen? Jag kan sakna mig själv ibland. 
Hoppas att jag dyker upp nånstans snart för jag orkar inte ha det såhär speciellt länge till.

Idag skulle jag och lillkillen egentligen åkt till min hemstad för att fira E:s 7-årsdag. Har verkligen sett fram emot att få komma hemifrån och göra nåt roligt men så bidde det inte.
Lilleman har varit dålig sen i fredags med feber, hosta och andningsproblem så vi fick snällt stanna hemma.
Imorgon är det ju dags för honom att sövas och jag vill ju knappast riskera att undersökningen blir inställd pga att vi gav oss ut idag trots att han inte är helt frisk.
Känner mig inte ett dugg orolig för morgondagen... än... bara lite obehag över att behöva sitta utanför och vänta medans min älskade lille kille sövs och ev. opereras.

L. blir bättre och bättre för varje dag som går. Han hjälper till här hemma med allt han kan och det är jag otroligt tacksam för. Han är en klippa min älskade sambo!! Vad skulle jag gjort utan honom? Visst kan jag bli irriterad och tycka han gör mer än han borde men det är ju faktiskt hans val. Han är ju den enda som kan känna vad han klarar och inte klarar att göra! :-)
Dessutom är det ju inte lätt för honom att se hur trött och utschasad jag är och inte kunna göra något åt det.
Vi kämpar vidare och hoppas att allt ska lösa sig med tiden eller rättare sagt... vi vet att det kommer att lösa sig! *ler*

Inte mycket kul jag hade att komma med idag heller men det är tyvärr så det känns just nu... dystert och trist...

Kram från en vårlängtande Chily

Mission Impossible...

.... kan man verkligen kalla det när man ska försöka dammsuga i detta hemmet.
Sonen älskar den där bullriga skräpsamlaren så mycket att han måste sitta på den, putta den framför sig, krama den och självklart trycka på de "kuliga" knapparna ovanpå.
Detta innebär för mig som "städerska" att jag hela tiden måste manövrera apparaten runt sonen så jag inte kör över en liten fot samt att jag med 10 sekunders mellanrum måste sätta igång en avstängd maskin... *skrattar*
En sväng runt rummen som normalt tar kanske 10 minuter har nu utökats till en halvtimme... minst....

Krameluringar från lilla mig

Godmorgon

eller... gomiddag, man har ju varit uppe ett antal timmar redan.
Allt har lugnat ner sig en massa här nu. Jag och lilleman är friska igen! Sååå skööönt :-D

Igår kom L:s barn hit och dom har tagit detta med pappas operation så bra. Deras mamma har tydligen pratat väldigt mycket om det och det känns jätteskönt.
Ska jag va ärlig var jag ganska orolig för hur speciellt den minsta skulle reagera på att pappa inte skulle vara som vanligt. Hon är väldigt pappig och det är bara pappa som duger när hon behöver hjälp med något, men nu kallar hon bara på mig och är mycket förstående för att pappa inte kan.Känns underbart!
Nattningen tog väl i och för sig lite längre tid än normalt men det är ju inte så konstigt.

Lilleman har lärt sig klättra upp för trappan! Det tar inte många sekunder för honom att kravla sig upp så det gäller att man har ständig koll på honom. En nyinköpt grind ligger i bilen och väntar på att bli uppsatt men i vår knepiga trappa går den ju inte att sätta... *grrrr*
Vi behöver förlänga och fixa och dona och trixa lite innan det förhoppningsvis funkar. Så nu sitter jag här och väntar på att sambons svåger ska komma hit med lite brädbitar och annat smått och gott som kan behövas. :-)

L. och hans stora kille sitter därnere och spelar tv-spel, jag misstänker att T. tycker det är jättemysigt att ha pappa "fast" i soffan... pappa har för en gångs skull hur mycket tid som helst till att spela med honom. *fnissar*

Nä, dags att hämta lite kaffe och njuta av söndagsförmiddagen.

Kramelikram på er och ut och njut i det vackra vintervädret!



Ny dag, nya tag... :-)

Morgonen har börjat helt ok, lilleman vaknade med ett leende i morse. Det händer väldigt sällan.... normalt väcks man av ett illvrål från hans rum.
Febern har gått ner något så jag hoppas att han får en lugn dag idag.

Jag känner mig ungefär som igår men här finns minsann ingen tid att va sjuk. När man bor i hus finns det en massa saker som måste fixas iallafall. Som t.ex snöskottning! *suckar*
Tror jag ska uppfinna en automatisk snöskottare... tänk vad skönt om man bara kunde trycka på en knapp inne i huset och vips så var uppfarten skottad och fin! *drömmer*

Dags att ta nästa 10 minuterspass med snöskyffeln.... orkar inte mycket mer än 10 minuter i stöten...

Vinkelivink

*Chily ger sig ut i det vackra vintervädret*


Denna dan snart slut

Nu är snart denna jobbiga dag slut och jag hoppas att morgondagen känns något bättre, fast det är väl tveksamt.
Jag har fortfarande feber och är så öm i hela mig att jag inte ens kan ha håret uppsatt. *suck*
Börjar bli jobbigt att ha hår i ansiktet hela tiden... *s*

Lilleman har blivit sämre och har hög feber nu. Jag pratade med sjukvårdsupplysningen och dom trodde att ha också åkt på influensan. Tycker så synd om honom, han har jättesvårt att komma till ro och sover bara korta stunder. Han har väl lika ont i kroppen som jag och det kan inte va lätt för en sån liten kille.
Det blir nog en lång natt med mycket tröstningar och vyssande men vad gör man inte för sin älskade lille kille?
Sova får jag göra när jag blir pensionär... *s*

Nu ska jag gå ner och pussa på min sambo sen är det bingen som gäller. Man måste ju ta tillvara den lilla sömn man kan få!

Kram på er allihop

Fy 17

Just nu känns det mesta ganska tungt...

Jag var med lilleman på kirurgen i Lund i måndags och dom vill söva honom för att kunna göra en ordentlig undersökning. Ev. blir det operation också. Känns mindre kul att ha en nyopererad sambo och en nyopererad son hemma. Fast lilleman blir ju bra på bara några dagar. :-)

I tisdags var jag på jobbet som vanligt, skönt att va tillbaka efter att ha varit hemma så många dagar.
Fast det var ju inte långvarigt. Lilleman blev magsjuk på kvällen och är fortfarande inte riktigt bra, det verkar som om vi snällt får stanna hemma imorgon också.
Nu har jag också gått och blivit sjuk, har ev. fått influensa med världens värk i kroppen, mår illa och har feber.

Rubriken beskriver ganska tydligt vad jag tycker om livet just nu... Fy 17

Skriver kanske lite mer senare om jag känner mig mer positiv då.

RSS 2.0