Buzzador söker!

Just nu söker de med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer.

De kampanjer de behöver fler Buzzadorer till är följande:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.

Så om ni vill bli buzzadorer och tillhör målgrupperna så är chansen stor att ni får buzza med en gång. Annars kan det ta lång tid från registrering till första erbjudande.

Missa inte denna chansen utan regga er till världens roligaste "jobb" med en gång!
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Chily

Lycka till!!

Store killen

Idag har det varit en händelserik dag för Kevin. Den inleddes med inskolning på fritids hela förmiddagen. Det var spännande att få träffa alla nya kompisar och få se hur det ser ut på fritids.
Min lille kille har blivit stor!

Efter fritids följde han med Amanda hem och lekte hela eftermiddagen så att jag kunde vara hemma och ta hand om hans febriga lillasyster i lugn och ro.

Vid 16 hämtade jag hem honom och när vi kom hem plockade vi bort stödhjulen på cykeln. Äntligen ville han prova utan. Jag har redan sett att han kan cykla på andra cyklar men han har envist vägrat här hemma.
Väl uppe på cykeln tyckte han att den kändes för stor så han bytte till sin gamla, lite mindre cykel och sen gav vi oss iväg till "cykelbara" vägar. Södergatan är kanske inte den lämpligaste vägen att cykla på som nybörjare.



Egen sjal <3

Elise har fått en alldeles egen sjal. Nu kan hon bära sina dockor precis som mamma bär henne.




Pippi får åka premiärturen



Sjalen är en didymos Katja, docksjal.



Trött kille. Det var på kr...

dsc00160 (MMS)

Trött kille. Det var på krafterna att vara och hälsa på morfar.


RSS 2.0