Ojojoj...

Har haft lite dåligt med tid att skriva här de senaste dagarna. Lilleman har varit sjuk, superförkyld och 39 graders feber. Stackars liten!
Samtidigt har två nya tänder poppat upp så nu har han hela 14 bissingar i garnityret.
Så här har med andra ord varit fullt upp med att trösta gnällig liten kille. *s*

L. kommer hem om en liten stund och jag har massor att fixa innan han kommer. Har en massa hjälpmedel i garaget som måste in och placeras ut på diverse ställen i huset.
Ska bli så skönt att få hem honom igen, det har varit väldigt tomt utan honom.

Lilleman har saknat sin pappa jättemycket. Första dagarna gick han runt och letade och ropade på honom men han hittade ju ingen... :-(
Snacka om att han blev lycklig när han följde med upp på sjukhuset och hälsade på honom! Där var ju pappa.

Idag tog han telefonen, stapplade fram till mig med den och sa pappa... så då fick vi ju lyfta luren och ringa. :-) Såg så härligt ut + att det är första gången han ber att få ringa till någon. Annara tar han bara luren och snackar en massa skräp som inte jag förstår.
Dessutom är han väldigt ofin vår son. Varje gång han snackar i telefon med någon så har han ovanan att lägga på luren... Undrar vad det är för speciellt med just den knappen? Där finns ju en massa till att välja på men nej då, det är den han ska trycka på! *s*
Visst är dom härliga med sina små idéer.

Nä, dags att pysa ner i garaget och fixa till allt så det är klart när min käre sambo kommer hem.
Ha en riktigt gottig lördag!

Kramisar


Operationen avklarad!

Älsklingens operation är nu avklarad och den har tydligen gått bra. Han ska prata mer med läkaren imorgon så vi får se vad han säger. Har jag tur kommer han hem igen redan till helgen... :-)
Huset känns väldigt stort och tomt utan honom.

Nattsömnen var ju på tapeten igår... och inte f-n kunde jag sova inatt heller. Lilleman vaknade varje halvtimme fram till kl.02.00 och sen tyckte han att det var dags att vara vaken och skrika ett tag. Ca. halv 5 lyckades jag få honom att sova och jag själv däckade innan huvudet landade på kudden. Fast det hann knappt mer än landa innan väckarklockan ringde och det var dags att gå upp och ta sig till jobbet. *suckar*
Jag gjorde misstaget att räkna på hur mycket (lite) jag sovit... summan bidde 3½ timme på 2 dygn! Starkt jobbat tycker jag.
Jaja, jobbet fixade jag på ren vilja. :-D
Lilleman var helt slut när han kom hem så det var bara att stoppa honom i badet för att hålla honom vaken en stund till. Jag tycker av nån konstig anledning att det är för tidigt att somna klockan 16.15. *fniss*
Men se, det hade jag inte mycket för... klockan 17 slocknade han tvärt och jag hade inte kunnat hålla honom vaken på nåt sätt. Min stora undran för kvällen nu är: Kommer han att sova för natten eller ska jag ha samma hel-e inatt? Man ska kanske starta en liten vadslagning och bli rik på kuppen!? *tihi*

Fast det värsta idag är nog att jag blivit nerkräkt på jobb, kräksjukan är tillbaks! :-(
Det betyder att jag garanterat inte får lov att åka och hälsa på min älskling på sjukhuset, kan aldrig tänka mig att dom vill ha det där. Det kan ju aldrig va bra att få kräksjuka/maginfluensa när man precis har gjort en steloperation i ryggen. :-(
Nån som vet hur länge det smittar?

Nu ska jag ta och hälla i mig lite kaffe och placera mig i soffan efter en tuff och påfrestande dag. Hoppas att morgondagen blir bättre... :-)

Toodeloo och kram på er alla

Nervöst...

Nu har det startat... L. är inskriven och inlagd på sjukhuset. Imorgon klockan 07.45 rullas han upp på operation och den beräknas ta 3 timmar.
Det kommer att bli 3 nervösa timmar för mig på jobbet. Jag har bestämt mig för att jobba trots oro och nervositet. Förhoppningsvis får jag så mycket annat att tänka på så jag "glömmer" bort att tänka på min älskade sambos operation.
Fast känner jag mig själv rätt kommer jag nog att vara ett nervvrak fram tills narkossköterskan ringer och meddelar att operationen är över och L. är vaken.

Ikväll har jag inte gjort ett endaste dugg, bara gosat med min underbare lillkille och när han somnat legat halvt medvetslös i soffan. Jag hoppas innerligt att jag får sova mer inatt än vad jag gjorde förra... tror att jag fick sammanlagt 2 timmars sömn och det räcker ju inte på långa vägar.
För första gången sen lilleman föddes hade jag en sömnlös natt när jag inte kunde skylla på honom. :-)
Han har nannat ganska gott sen han flyttade in i eget rum, vaknar bara nån enstaka gång per natt p.g.a drömmar eller att han tappat "ljuddämparen". Känns underbart att äntligen få lite mer ordning på sömnen! Äntligen!!!

Att vara småbarnsförälder är minsann ingen dans på rosor... fast visst är dom värda alla bekymmer och alla vaknätter. :-)
Jag kan inte fatta vart dessa första 14 månader tagit vägen, dom har bara rasat förbi i en väldans fart.
Jag älskar min lille gosige kille mer än jag nånsin trodde att man kunde. Det gör fortfarande ont i mig ibland när jag tittar på honom och det verkar som om den där nyförälskelsen aldrig släpper. :-D
Han är underbar min lille busunge!

Dags att försöka få lite sömn så man orkar med morgondagen.
Håll tummarna för att operationen ska gå bra!

Krameluringar




Då har man "blivit med" blogg... :-)

Ojojoj... vad är det jag gett mig in på? Hur ska man hitta tid att skriva här egentligen... hmmm... det kommer nog att fixa sig. 
Kan va skönt att ha nånstans att skriva av sig på och på så sätt kanske hålla mina vänner uppdaterade på vad som händer hos lilla mig.

På tisdag är det dags för min sambos stora operation och jag känner mig lite smått orolig men samtidigt väldigt glad för hans skull att det äntligen blir av och att han förhoppningsvis kommer att va smärtfri därefter.

Det är mycket tankar som far runt i huvudet just nu, jag har en tuff tid framför mig som "ensam" förälder till en ettåring, en nyopererad älskling som kommer att behöva min hjälp, heltidsjobb, ett hus på 155kvm som ska skötas samt 1 hund och 4 katter som pockar på uppmärksamhet... :-) Våren är mao ganska uppbokad redan nu! *fniss*
Nu ska jag ta min sambo i handen och gå ner och placera oss båda i soffan med en kopp kaffe och kakan jag fick av honom på alla hjärtans dag. (hembakt "längd" i form av ett hjärta) Han är påhittig min älskling! *pussar på*


RSS 2.0