Punktlig

Av någon konstig anledning har katten lärt sig klockan!
Varje morgon 04.50 börjar vandringen... upp i sängen, över husse och matte, ner på golvet, runt sängen, upp i sängen, över husse... och så vidare. Det är bara att kliva ur den goa sängvärmen och kasta ut katten ur rummet, lägga sig igen och försöka somna om.
Har man då svårt för att somna om när man en gång blivit väckt så förstår ju alla att jag är uppe tiiiidigt varje morgon.
Ett enkelt sätt att lösa detta delikata problem på borde ju då vara att inte släppa in katten i sovrummet när vi går och lägger oss.
Så göres också de flesta nätter men på något underligt vis lyckas kattf-n ändå nästla sig in i rummet under natten. Jag misstänker att han ligger på lur utanför dörren och bara inväntar eventuella toalettbesök eller dylika tillfällen när sovrumsdörren öppnas under natten... då smyger han in, lägger sig att sova gott vid fotänden för att 04.50 åter påbörja operation väckning av matte...


Kommentarer
Postat av: Sara

haha jag vet hur det är! Våra katter börja kl 05.00 då vill de ha blöt mat som de får innan sambon går till jobbet, lite jobbigt blir det under helgerna ;)

2010-04-02 @ 08:42:50
URL: http://apostrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0