Vänner

Idag fick Elise en "ny" kompis. Helt ny är han inte eftersom de träffades någon enstaka gång när de var alldeles nyfödda. Deras mammor lärde känna varandra på en känd familjesida på nätet men tappade tyvärr kontakten. Idag var det äntligen dags att träffas igen och de två små godingarna hade jätteroligt.
Elise sov när Emil kom hit så han fick fika i lugn och ro. Efter en timme var det dags att väcka henne så de fick busa lite.
Blyg som bara den kröp hon upp i mammas knä och studerade de där två typerna som invaderat hennes vardagsrum... vem 17 var det? En stor och en liten... hmmm... den där lille killen såg ju ganska kul ut, han kan man nog leka med!
Sagt och gjort gled hon ur sin mammas knä för att ta tillbaka de leksaker den där nye killen lagt beslag på. Mammorna fick styra upp så att båda barnen fick lite klossar att banka med.
Emils mamma blev dock lite ledsen över att ingen av de båda barnen visade någon respekt för hennes fina legobygge utan snabbt raserade alltihop. :D

Duplobygge pågår




Ohh... har du en kamera där? Måste ju inspekteras...


2 sötnosar och en Jeanette

TACK FÖR EN JÄTTETREVLIG DAG EMIL & TINA!!


Kommentarer
Postat av: Tina

Åh, vad fina korten blev =)

Vilka busungar vi har!



Haha, ja, jag blev väldigt förolämpad över att ingen respekt visades mina legobyggen!



Tack till er också för en jättemysig dag. Som sagt, det gör vi om snart och då får Kevin också vara hemma så att jag får träffa honom också!

2009-05-27 @ 20:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0